Solicitare activare beneficii CONT PRO

Contul PRO se adresează profesioniștilor din domeniul frumuseții. Pot beneficia de acest tip de cont doar persoane ce profesează în prezent ca make-up artist, cosmetician, estetician sau hair stilist și companiile ce oferă servicii de cosmetică și înfrumusețare.

Membrii acestui tip de cont beneficiază de o reducere de până la 20% la toate produsele selectate, achiziționate prin intermediul magazinului nostru online.

Nivelul reducere Contul PRO este de 20%, pentru produsele selectate.

!

Pentru a solicita activarea Contului PRO ai nevoie de:
– cont de utilizator pe site (persoana fizică sau juridică)
– completarea formularului de solicitare a activării beneficiilor
– o copie a unui act de identitate aparținând titularului (în cazul PJ, o copie a unui act de identitate aparținând titularului administratorului firmei + copie a certificatului de înregistrare a firmei)

După trimiterea informațiilor, solicitarea va fi analizată de echipa noastră, iar în momentul confirmării validității documentelor beneficiile vor fi vizibile direct în contul de utilizator.

*Discountul nu se aplică tuturor produselor, de asemenea nu se aplică produselor aflate deja la promoție, lichidare de stoc și nu se cumulează cu alte oferte speciale, discounturi și reduceri.
Ne rezervăm dreptul de a respinge solicitarea sau de a solicita date suplimentare în cazul în care avem neclarități.

*Câmpuri obligatorii

*Câmpuri obligatorii